ico-callendar.svg Кога?
13 септември 2023 г.
10:00
ico-location.svg Къде?
ул. Майор Димитър Думбалаков 38
ico-price.svg Цена

20,00 лв.

Адаптация в детската градина. Как да подготвим себе си и детето? – Уъркшоп за родители

Оставащо време до събитието

Тръгването на ясла или детска градина е един особено значим момент за детето, но също така и за неговите родители. Адаптацията е не само за малкия човек, но поставя много предизвикателства и за неговите родители – как да се доверят на институцията, как да се разделят с мъничето, как да се върнат към работен процес, как ще се промени ежедневието? Тези и още въпроси и тревоги напират в съзнанието, а ние ги посрещаме със смесени чувства и различна готовност.
Каним всички родители на една специална среща-дискусия, в която да обсъдим:
  • Как да подготвим емоционално децата  и как да говорим с тях за детската градина?
  • Колко време преди детето да тръгне на градина е добре да започнем да го подготвяме?
  • В какво се изразява подготовката?
  • Как да подготвим себе си за тази промяна?

За водещия:

Петя Йорданова завършва психология през 2007 г. в Julius -Maximilians – Universität Вюрцбург,  Германия. Избира да се завърне и реализира като специалист в България, защото вярва, че човек тежи на мястото си, когато е близо до корените си. Петя е детски психолог в Център за детско развитие “Малки чудеса”.

Професионалния си път започва в център за работа с деца от аутистичния спектър. Бързо разбира, че децата са необятна вселена, която става нейно призвание, където намира удовлетворение и любопитство. Преминава редица курсове и обучения свързани с детско развитие, психопатология, психодиагностика. През годините разширява опита си, работейки по различни проекти, касаещи детското развитие.

Адаптация в детската градина. Как да подготвим себе си и детето? – Уъркшоп за родители

Петя Йорданова

Петя Йорданова

Детски психолог