ico-callendar.svg Кога?
Всеки вторник
10:00 - 11:00
ico-location.svg Къде?
Център "Малки чудеса", гр. София, ул. М. Димитър Думбалаков 38
ico-price.svg Цена

13,00 лв.

Стартираме група за всички деца “Здравей, г-жо Музика”

Здравей, г-жо Музика!

От тази година наш добър приятел в Център за детско развитие “Малки чудеса”! ще е и г-жа Музика! При нас ще намерите едно истинско кътче от вълшебното ѝ царство!

С нежните си мелодии, звънките си струни, завладяващите гласове, звучните си ритми, цветните клавиши, празнични тромпети и гръмки барабани тя ще въведе всяко дете в своята магия от хармония и звуци!

Ползите от музиката са наистина неизброими и тя стимулира всички области на детското развитие – интелектуални, двигателни, социално-емоционални. Помага на тялото и ума да работят заедно. Музиката ускорява развитието на мозъка, особено в областта на усвояването на езика и уменията за четене. Танцуването на музика насърчава двигателните умения и себеизразяването. За деца и възрастни тя действа и за укрепване на паметта. Музикалното обучение е наистина безценен подарък за всяко дете!

viber image 2022 09 13 08 53 28 233

Нашата група “Здравей, г-жо Музика” ще запознае малчуганите с музикалните инструменти, песните, танците и българските ритми, традиции и култура. С помощта на Дияна Василева, фолклорен певец с артистичното име Mountain girl, те ще откриват чрез забавни занимания в група един нов свят на ритъм, такт, музикалност и артистичност. Музиката ще им помогне и в развитието и подобряването на говорната дикция, гласовата артикулация, дишането, импровизацията, увереността и себеизразяването. И всичко това по един забавен начин и в една наистина разтоварваща атмосфера.

Г-жа Музика е истинска вълшебница! Тя може да е универсалния език, който ни свързва с всички краища на света. И връзката, която пазим с корените си. Тя е начин на изразяване, който бебетата научават, дори преди да започнат да говорят. Тя е чудодейна вибрация, която докосва и променя всяка фибра на тялото.

Групата е подходяща за деца над 4-годишна възраст и ще се провежда веднъж седмично.

А първото занимание е безплатно!

Заповядайте!


Дияна Василева

Дияна Василева

Фолклорен певец и музикален педагог

Стартираме група за всички деца “Здравей, г-жо Музика”

Групата е подходяща за деца над 4-годишна възраст. Музиката подобрява:

  • говорната дикция
  • гласовата артикулация
  • дишането
  • импровизацията 
  • увереността
  • себеизразяването


Локация
Център "Малки чудеса", гр. София, ул. М. Димитър Думбалаков 38
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.