ico-callendar.svg Кога?
19 септември 2024 г.
13:00
ico-location.svg Къде?
Онлайн
ico-price.svg Цена

30,00 лв.

Как да чувам в лекарския кабинет | м. септември

Оставащо време до събитието

Може би ви се е случвало да попаднете в лекарския кабинет напълно емоционално неподготвени, обзети от страхове и тревоги.

Може би ви се е случвало да излезете от срещата с лекар объркани, в неяснота какво точно сте чули и в питане какво ли е имал предвид дадения специалист?

В този лекционно-практически уебинар ще поставим фокус на онези елементи, които правят връзката лекар-пациент особено трудна.

Ще поговорим за стратегии как да се подготвяме за подобни срещи, как да слушаме и как да чуваме, когато се срещаме със здравни специалисти, за да можем да бъдем максимално полезни за себе си и децата си. През личните ви примери, както и през споделени примери от практиката ще потърсим нови реакции и начини на възприемане, така че следващият път, когато посетите лекар, да напуснете кабинета с по-голямо усещане за разбиране и повече яснота относно какви са реалните лекарски насоки. 

Кога? 19.09.2024 г. от 13:00 до 15:00 ч.
Къде? Онлайн
Водещ: Ния Коновска, Фамилен и брачен консултант | Психотерапевт* към Център за детско развитие “Малки чудеса”
Цена за участие: 30 лв., плащане по банков път. Регистрацията и заплащането се извършват предварително в срок до 07.09.2024 г.

За автора:

Ния Коновска е завършила магистърска програма “Артистични психосоциални практики и психодрама” към НБУ с дипломна работа на тема “Изследване на психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година посредством групови практики”. Завършила е и двугодишно обучение по фамилно консултиране към Институт по фамилна терапия – България. От 2017 г. посещава група по психодрама, социометрия и групова терапия, а от началото на 2021 г. и обучителна група, подготвяща психодрама асистенти и терапевти. През 2014 г. Ния  завършва обучение за йога инструктори, а през 2018 завършва и авторския курс за обучители на Росица Божкова “Носещи живот в себе си”.

Ния работи в Център за детско развитие “Малки чудеса” от март 2020 г.  като психолог и психотерапевт. Основният й фокус са фамилни и лични психологически консултации и терапия на възрастни (най-често родители), както и на бебета (деца до 1 година), но основно през работа с родителите.

*Психотерапевт във формиране

 


Ния Коновска

Ния Коновска

Фамилен и брачен консултант | Психотерапевт*