ico-callendar.svg Кога?
14 ноември 2024 г.
13:00
ico-location.svg Къде?
Онлайн
ico-price.svg Цена

0,00 лв.

Как да се справим със страховете след преждевременно раждане | м. ноември

Оставащо време до събитието

Страхът е силна емоция, която може както да ни подтикне към неотложни и спешни действия, необходими в критични ситуации, така и да ни погълне в постоянна тревожност, независимо, че критичният момент отдавна може да е отминал. За много от родителите на недоносени деца съществуват многобройни, напълно обясними и логични причини да изпитват тревожност и страх, но каква част от този страх е здравословен? В тази среща ще поставим фокус на темата за страха, въздействието, което оказва на нас, на родителския ни подход, на способността ни да живеем и да партнираме. Ще се запознаете и с различни техники за идентификация на емоциите и справяне със страха и тревогата. Заповядайте на тази лекционно-практическа среща, за да погледнем с повече разбиране към своите емоции.

Кога? 14.11.2024 г. от 13:00 до 15:00 ч.
Къде? Онлайн
Водещ: Ния Коновска, Фамилен и брачен консултант | Психотерапевт* към Център за детско развитие “Малки чудеса”

За автора:

Ния Коновска е завършила магистърска програма “Артистични психосоциални практики и психодрама” към НБУ с дипломна работа на тема “Изследване на психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година посредством групови практики”. Завършила е и двугодишно обучение по фамилно консултиране към Институт по фамилна терапия – България. От 2017 г. посещава група по психодрама, социометрия и групова терапия, а от началото на 2021 г. и обучителна група, подготвяща психодрама асистенти и терапевти. През 2014 г. Ния  завършва обучение за йога инструктори, а през 2018 завършва и авторския курс за обучители на Росица Божкова “Носещи живот в себе си”.

Ния работи в Център за детско развитие “Малки чудеса” от март 2020 г.  като психолог и психотерапевт. Основният й фокус са фамилни и лични психологически консултации и терапия на възрастни (най-често родители), както и на бебета (деца до 1 година), но основно през работа с родителите.

*Психотерапевт във формиране

 


Ния Коновска

Ния Коновска

Фамилен и брачен консултант | Психотерапевт*