ico-callendar.svg Кога?
07 март 2024 г.
ico-location.svg Къде?
София, ул. Майор Димитър Думбалаков 38
ico-price.svg Цена

Нарисувай пролетно НейроДърво на желанията

Оставащо време до събитието

След дългата зима, сетивата ни са жадни за топлина, светлина и цвят! А чувството да събереш тези усещания в рисунка, може да бъде изпълващо и вдъхновяващо!

С мисъл за настъпващата пролет и желание да я превърнем в едно ново начало, в което да изразим и сбъднем мечти, ви каним интуитивно да нарисуваме своето НейроДърво на желанията в Център за детско развитие “Малки чудеса”. Няколко мига, в които да се насладим на това пътешествие и да посветим, за да преоткрием себе си и да се заредим с нова и креативна (създаваща) енергия. 

Точно това ни позволява методът на нейрографиката – интуитивно творчество, с което можете да рисувате и прерисувате, без да са необходими артистични умения. Да изразите същността си, и всички свои желания откровено за себе си. Не просто рисунка, а създаване на положителна и спокойна нагласа, която помага за намиране на творчески решения. Счита се, че с нейрографикат, в мозъка се активират и създават нови невронни връзки.

Подарете си едно ново и необикновено преживяване!

Участието в събитието е след предварително записване и включилите се в него могат да подкрепят каузите на Фондация “Нашите недоносени деца” като направят дарение.

Кога?

07.03.2024 от от 10:00 до 12:00 часа

07.03.2024 от 17:00 до 19:00 часа


Моника Златанова

Моника Златанова

Член на управителния съвет | Ръководител