ico-callendar.svg Кога?
11 април 2024 г.
13:00
ico-location.svg Къде?
Онлайн
ico-price.svg Цена

30,00 лв.

Промяната в семейните отношения с появата на бебето | м. април

Оставащо време до събитието

За много от нас, представата ни за поява на дете в семейството се свързва със сплотяване, радост и споделени семейни мигове.

В реалността обаче голямата промяна води до сериозни личностни и партньорски пренареждания, които често генерират напрежение, съмнения и сблъсък с нереалистичните ни очаквания.

Какво се случва в семейството, когато бебето се появи?

Какви са спецификите в семеен план, когато детето е преждевременно родено или се е появило със затруднения от различен характер?

Нормално ли е отношенията между мъжа и жената да се променят и как тази промяна се отразява на самата двойка и на детето, което е дошло?

Защо е толкова важно да поставим фокус на взаимоотношенията?

Заповядайте на тази дискусионно-практическа среща, в която ще поговорим за промяната в семейната система с появата на детето, както и за различни стратегии и подходи за подобряване на семейния климат и начини на възприемане на новата реалност. Препоръчително е да присъстват и двамата партньори.

Срещата ще се проведе онлайн и ще бъде достъпна от всяка точка на света. Изисква се единствено вашето присъствие, желание и материали за писане.

Кога? 11.04.2024 г. от 13:00 до 15:00 ч.
Къде? Онлайн
Водещ: Ния Коновска, Фамилен и брачен консултант | Психотерапевт към Център за детско развитие “Малки чудеса”
Цена за участие: 30 лв., плащане по банков път. Регистрацията и заплащането се извършват предварително в срок до 10.04.2024 г.

За автора:
Ния Коновска е завършила магистърска програма “Артистични психосоциални практики и психодрама” към НБУ с дипломна работа на тема Изследване на психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година посредством групови практики”. Завършила е и двугодишно обучение по фамилно консултиране към Институт по фамилна терапия – България. От 2017 г. посещава група по психодрама, социометрия и групова терапия, а от началото на 2021 г. и обучителна група, подготвяща психодрама асистенти и терапевти. През 2014 г. Ния  завършва обучение за йога инструктори, а през 2018 завършва и авторския курс за обучители на Росица Божкова “Носещи живот в себе си”.

Ния работи в Център за детско развитие “Малки чудеса” от март 2020 г.  като психолог и психотерапевт. Основният ѝфокус са фамилни и лични психологически консултации и терапия на възрастни (най-често родители), както и на бебета (деца до 1 година), но основно през работа с родителите.


Ния Коновска

Ния Коновска

Фамилен и брачен консултант | Психотерапевт*